Equinitisen hærger stadig!

Posted on februar 3, 2013

0


Hvad er equinitis?

Equinitis er en udbredt sygdom, som oftest rammer unge piger helt ned til 2-års alderen. Er man først blevet smittet, er det usandsynligt, at sygdommen kan helbredes, og man må derfor indstille sig på at leve resten af sit liv som equinitisramt.

Symptomerne på equinitis er lette at få øje på: Skidt under neglene, halm i håret, en karakteristisk, landlig lugt omkring den ramte, samt en sønderrevet privatøkonomi hos den syge og dennes familiemedlemmer. Equinitisramte udvikler desuden en tydelig tendens til at opholde sig udenfor hjemmet en stor del af døgnet, og kommer ofte hjem med et stort, lykkeligt smil.

Equinitis betragtes som en uheldbredelig sygdom, da forsøg på helbredelse kun medfører en depressionslignende tilstand hos den ramte.

Sitet Equinitis

Sitet Equinitis er for alle – Både equinitisramte og deres pårørende.

Folkene bag Equinitis er, trods betegnelsen, en enkelt equinititsramt biologistuderende kvinde fra Nordjylland, der finder en stor tilfredsstillelse i at gengive hesteverdenen i en sakastisk tone og satirisk streg.

Inspirationen til inholdet på Equinitis er fundet ved observation og samtale med heste og mennesker både i og udenfor hesteverdenen.

Equinitis – Er du syg, det er sjovt!